Waarom Justlease.nl - De standaard in online auto lease - Justlease.nl | Justlease.nl
Justlease.nl 8.4 van 10 op basis van 38 beoordelingen.
Google+

Justlease zorgt voor leasen zonder zorgen.

Direct contact

Onze medewerkers zitten voor u klaar. Mocht u vragen, opmerkingen of verbeterpunten hebben, kunt u direct met de juiste verantwoordelijke in contact komen.

Voor elke vraag direct aan het juiste adres.

Onderhoud & reparatie

Wij houden u mobiel, zonder administratieve rompslomp. Voor onderhoud, reparatie of bandenvervanging kunt u direct bij uw merkdealer terecht.Bij het noemen van Justlease.nl als leasemaatschappij neemt de dealer direct contact met ons op voor het afhandelen van de kosten.U bent weer onderweg zonder administratie of zorgen.

Schade

24 uur per dag, 7 dagen in de week staan de collega’s van onze afdeling schade voor u klaar. Het team is verdeeld in schade-experts die u helpen met de afhandeling op locatie en verzekeringsspecialisten die de afhandeling verzorgen. De grootste prioriteit is u verder helpen en dat doen we graag.

Pech onderweg

Mocht u ooit problemen hebben met uw auto, belt u direct 030-8501500. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze collega’s van afdeling Onderhoud voor u klaar om u snel op weg te helpen.

 

Gegevens aanpassen

U heeft inzicht in al uw (persoons)gegevens. Verandert er iets, bijvoorbeeld uw e-mailadres, dan kunt u dat gemakkelijk zelf aanpassen.Wilt u een nieuw schadeaangifteformulier aanvragen of bijvoorbeeld een kopie van uw factuur? Verschillende soorten documenten kunt u aanvragen onder het kopje ‘nieuwe aanvraag doen’ in de speciale berijdersomgeving MijnAuto’s

Bekeuring opvragen

Bij dit onderdeel kunt u uw bekeuring inzien en erachter komen welke stappen u kunt of moet ondernemen. Ook om bezwaar te maken.

 

Onderhoudsmanagement

Justlease.nl heeft als enige leasemaatschappij de mogelijk om het regelen van uw onderhoud uit te besteden. Heeft u weinig tijd of kiest u voor gemak?Met onderhoudsmanagement in uw leasepakket, kunt u via de mobiele applicatie van Justlease.nl een afspraak maken. Alles geregeld zonder zorgen.

Mobiele applicatie

Voor Android, BlackBerry en Apple iPhone heeft Justlease.nl een mobiele applicatie.

Heeft u vragen of suggesties? Wij staan direct voor u klaar.
Neem gerust contact met ons op!

E-mail: info@justlease.nl 030 – 850 15 00 Chat