Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 32 beoordelingen.
Google+

Wij doen ons uiterste beste om u goed van dienst te zijn. Graag ontvangen wij uw beoordeling om onze dienstverlening nog beter op uw wensen aan te sluiten.

Leader software B.V.
Levert standaard software voor de bedrijfswagensector.

J. Borren: “Wat me vooral opvalt, is de communicatie. De medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren direct op vragen. Dat vind ik belangrijk.”

Werfbouw B.V.
Bouwbedrijf in o.a. de utiliteit.

“Online werkt het allemaal snel en is het duidelijk. Achter Justlease.nl zit Terberg Leasing, een partner met veel ervaring als het over leasen gaat.”

Netto-Plus
Gespecialiseerd in management begeleiding en persoonlijke coaching van individu en team.

Frank Heijmen: “Ik vind snelheid en efficiency belangrijk en heb dat gedurende het hele leaseproces ervaren. Zowel bij het aanvragen, de kredietbeoordeling als bij de bestelling. Ik ben positief verrast.”

FourICT
Gespecialiseerd in het ontwikkelen en integreren van complexe ICT toepassingen.

Henk van Ewijk: “Bij Justlease.nl geldt afspraak is afspraak, daar kunnen andere leasemaatschappijen een voorbeeld aan nemen. Bovendien vind ik de bereikbaarheid heel goed. Ondanks dat het een online leasemaatschappij is, is het mogelijk om – waar nodig – persoonlijk contact te hebben.”

AES Auto Electric Services B.V.
Levert startmotoren, alternatoren en dc-motoren voor internationale toepassingen.

Rick Bunschoten: “Er zit een krachtige moedermaatschappij achter met jarenlange ervaring op leasegebied.  Dat is Terberg Leasing. Het proces op de website is eenvoudig en de prijsstelling is goed. Niet onbelangrijk.”

Goods Design Products & Concepts
Levert een collectie interieur-accessoires en kleinmeubelen van Nederlandse designers.

Frank Blom: “Mijn reactie kan eigenlijk heel kort en krachtig zijn: de leaseprijs is zeer voordelig.”