Het laatste nieuws van Justlease

13 maart 2019

Een occasion kopen? Die kun je gewoon leasen!

De geur van nieuwe bekleding en een kilometerstand van nagenoeg 0. Een nieuwe leaseauto die rijklaar staat is één van de geluksmomenten die een private leaserijder ervaart. Terwijl een ingereden auto net zo comfortabel kan zijn als een nieuw exemplaar. Onderschat de kracht van een occasion niet!

Lees meer
13 februari 2019

Héél goedkoop leasen is niet altijd wat het lijkt. Let dus goed op!

De lage maandbedragen voor het rijden van een nieuwe auto vliegen je op radio en televisie om de oren. Het kán bijna niet missen dat je van één of meerdere automerken de boodschap hebt gehoord: lease bij ons, dat kost veel minder. Slecht nieuws: dat is niet waar! Slechter nieuws: de reclameboodschappen schurken onaangenaam dicht tegen misleiding aan.

Lees meer
5 december 2018

Nog geen cadeau voor Sinterklaas? Leuk je auto op!

Het is de dag voor Sinterklaas en misschien heb je al wat gekocht. Maar het zou natuurlijk kunnen dat je niks gevonden hebt, nadat je stad en land hebt afgezocht. Dan willen we graag helpen om iets te vinden voor je lief, zodat je niet met lege handen staat dat scheelt je een gênant moment en een hele lading grief.

Lees meer
23 november 2018

Private lease: hoe zit dat ook alweer?

“Dus private lease is voor ondernemers?”, verslaggever Diana Matroos blijft het benadrukken tijdens het interview dat ze heeft met Marcel Koops van leasemaatschappij Athlon op BNR. En hoewel hij haar terecht corrigeert, lijkt ze het niet te kunnen geloven: leasen is toch een zakelijke bezigheid en niet voor particulieren?

Lees meer
16 november 2018

Dit zijn de 5 grootste irritaties in het verkeer en zo verdraag je ze

Oooeeeh, daar word je opeens afgesneden door iemand die blijkbaar ongezonde haast heeft. Je kunt hem wel….Wat het ook is dat je op dat moment voelt, vandaag laat je het gewoon gaan. Het is namelijk de internationale Dag van de verdraagzaamheid en dus adem je diep en in en uit en rijd je rustig door.

Lees meer
4 oktober 2018

Joep van Ewijk: 'Je realiseert je niet hoeveel van de tijd je auto stilstaat'

Voor Joep van Ewijk (25) was de liefde voor auto’s vanzelfsprekend. Als kind uit een echt automotive-gezin, begon het met het demonteren van LEGO-auto’s en groeide die liefde uit tot een passie voor alles met een motor. Inmiddels werkt Joep sinds 2017 bij Justlease als product marketeer deeloplossingen en houdt hij zich in die rol bezig met onder andere deelauto’s. Wij spraken met hem over de circulaire economie en vroegen hem de hemd van het lijf.

Lees meer