Justlease.nl 8.6 van 10 op basis van 20 beoordelingen.
Google+

Het einde van de leaseperiode is in zicht. Drie maanden voor de einddatum krijgt u bericht van Justlease.nl. Zo heeft u tijd een andere leaseauto uit te zoeken bij Justlease.nl. Is de nieuwe leaseauto nog niet geleverd voor de einddatum van het lopende contract? Geen probleem. U kunt het contract in overleg met ons door laten lopen tot het moment van aflevering van de nieuwe auto.

Hoe gaat de inlevering van uw leaseauto? Snel en gemakkelijk, zoals alles bij Justlease.nl. U rijdt de auto naar het speciale innameadres: Zeehaenkade 50, 3526 LC Utrecht. Voor de inname bestaat de beknopte handleiding inname, die u onder Downloads vindt. Hierin staat helder welke eisen Justlease.nl stelt aan de auto als u deze inlevert. Ook leest u wat wij onder ‘schade’ en ‘gebruiksschade’ verstaan. Het resultaat van de innamecontrole bespreken wij direct met u. Geen verrassingen achteraf dus.

Heeft u vragen over het innameproces van uw lease auto dan kunt u contact opnemen met onze Berijdersdesk via 030 – 850 15 00