Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 29 beoordelingen.
Google+

Wanneer Justlease.nl uw gegevens (kopie ID en een actuele jaarrekening) en akkoord op de offerte heeft ontvangen starten wij de acceptatie. We controleren de kredietwaardigheid van uw bedrijf. Dat gebeurt op basis van de informatie die de Kamer van Koophandel (KvK) en andere leveranciers van kredietinformatie (zoals Dun and Bradstreet) hebben over uw onderneming. Bij Justlease.nl duurt dit niet langer dan 1 – 3 dagen. Als er geen actuele gegevens beschikbaar zijn, vragen wij u om deze aan ons te verstrekken.

Als uw kredietwaardigheid in orde is, sturen wij u het  leasecontract toe.  Wij vragen u deze te ondertekenen en terug te sturen. Na onze ondertekening is de overeenkomst een feit.

Wij bestellen direct uw leaseauto en laten u weten wat de verwachte levertijd is. U kunt zich nu gaan verheugen op nieuwe  auto!

Het is mogelijk dat uw kredietwaardigheid (nog) niet aan onze voorwaarden voldoet. Wij informeren u persoonlijk over eventuele aanvullende voorwaarden.

Zelftest: welke criteria zijn een indicatie voor een goede kredietwaardigheid?

 

Voldoet uw onderneming niet geheel aan deze voorwaarden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om het proces te bespoedigen