Justlease.nl 8.5 van 10 op basis van 21 beoordelingen.
Google+

Justlease.nl heeft uw gegevens en het ondertekende contract ontvangen. Vervolgens controleren wij de kredietwaardigheid van uw bedrijf. Dat gebeurt op basis van de informatie die de Kamer van Koophandel (KvK) en andere leveranciers van kredietinformatie (zoals Dun and Bradstreet) hebben over uw onderneming. Bij Justlease.nl is daar niet meer dan één werkdag mee gemoeid. Als geen actuele gegevens beschikbaar zijn, vragen wij u die aan ons te verstrekken.

Als uw kredietwaardigheid in orde is, sturen wij u het ook door Justlease.nl ondertekende leasecontract. Daarmee is de overeenkomst een feit. Justlease.nl bestelt direct uw leaseauto en geeft aan wat de verwachte levertijd is. Via Mijn auto(s) kunt u het bestelproces zelf volgen.

Het is mogelijk dat uw kredietwaardigheid (nog) niet aan onze voorwaarden voldoet. Wij informeren u persoonlijk over eventuele aanvullende voorwaarden.

Zelftest: welke criteria zijn een indicatie voor een goede kredietwaardigheid?

 

Voldoet uw onderneming niet geheel aan deze voorwaarden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om het proces te bespoedigen