Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 29 beoordelingen.
Google+

Uw leaseauto samenstellen en bestellen: makkelijk, snel en flexibel
Het uitzoeken van de leaseauto die precies bij u past was nog nooit zo leuk. Justlease.nl maakt het u dan ook heel makkelijk. Justlease.nl levert elk model en elke uitvoering van elk merk personenauto. Om het gemakkelijk te houden, zijn alle contracten op basis van operational lease. Bij deze vorm van leasen rijdt u een leaseauto via Justlease.nl tegen een vooraf vastgesteld leasetarief waarbij uw risico’s zijn afgedekt. Operational lease is onderdeel van het uitgebreide basisleasepakket van Justlease.nl. Dit basisleasepakket is zeer compleet met meer extra’s dan bij andere leasemaatschappijen. Daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende aanvullende services.

Stap 1: Leaseauto(s) selecteren
Het uitkiezen van de leaseauto die precies bij u past is heel makkelijk bij Justlease.nl. U hoeft maar twee stappen te zetten.

In de eerste stap geeft u onder meer uw leasebudget aan, het energielabel dat u wenst, de maximale netto lasten van privégebruik, het aantal kilometers per jaar en de gewenste looptijd. Heeft u een voorkeur voor merk of model? Kies dan direct voor één of meerdere merken of modellen.

In de tweede stap kiest u het model dat u het meeste aanspreekt om vervolgens verder te kunnen met het kiezen van opties en accessoires.

Stap 2: Leasepakket samenstellen
Heeft u uw auto gevonden, dan stelt u het leasepakket samen dat het beste bij u en uw bedrijf past. Justlease.nl heeft een uitgebreid basisleasepakket. Zoals de naam al aangeeft: dat pakket is standaard voor alle klanten van Justlease.nl. Maar het is zeker niet standaard voor de leasemarkt als geheel. In het basisleasepakket van Justlease.nl zit namelijk veel meer dan bij andere online autoleasemaatschappijen. Dit pakket kunt u ook nog eens uitbreiden met maatwerkopties. Zo wordt het leasecontract op uw wensen toegesneden. Kan het nog gemakkelijker?

In het uitgebreide basisleasepakket van Justlease.nl zit onder meer:

De maatwerkopties van Justlease.nl:

Stap 3: Leaseauto bestellen
U heeft uw auto uitgekozen en het leasepakket samengesteld. Dan kunt u nu een offerte aanvragen of een contract downloaden.

U heeft twee mogelijkheden
U klikt op ‘Offerte aanvragen’. Vervolgens typt u de bedrijfs- en persoonsgegevens in en klikt op aanvragen. U ontvangt een E-mail met daarin de offerte.

U klikt op ‘Contract downloaden’. Vervolgens verschijnt het samengestelde leasepakket. U kunt het pakket op dat moment nog aanpassen. Vervolgens typt u de bedrijfs- en persoonsgegevens in en klikt vervolgens op ‘Download Contract’. U ontvangt een E-mail met daarin het contract.

Wilt u tijdelijk een auto om de periode tot aflevering van uw eigen leaseauto te overbruggen? Dat kan bij Justlease.nl. U kunt namelijk een shortleaseauto naar keuze reserveren.

Justlease.nl maakt leasen niet alleen gemakkelijk, maar ook transparant. Daarom hebben wij heldere algemene voorwaarden. Lees het contract en de algemene voorwaarden goed door. Deze treft u ook onder Downloads.

Print het leasecontract nu uit. Onderteken het contract en stuur het zonder postzegel naar:

Justlease.nl
Afdeling  Sales
Antwoordnummer 2817
3500 VL Utrecht