Tijdelijk een huurauto

Tijdelijk vervoer nodig voorafgaand aan de levering van je auto?

Justlease biedt je de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van één van onze (huur)auto’s. Deze auto is per direct beschikbaar nadat je de bestelling compleet hebt gemaakt. Een tijdelijke huurauto is beschikbaar vanaf 269 euro inclusief 1.000 kilometers per maand.

Bel ons via 030-850-1500 en bestel

Vraag een tijdelijke auto aan

Zodra je je nieuwe Private Leaseauto hebt besteld, krijg je toegang tot je eigen omgeving. Hier kun je je tijdelijke private leaseauto aanvragen.

Een tijdelijke huurauto is beschikbaar vanaf 269 euro per maand, inclusief 1.000 kilometer per maand. Standaard krijg je dezelfde service als bij je nieuwe leaseauto. Rij je meer dan 1.000 kilometer per maand, dan zijn de kosten per kilometer € 0,06.

Levering op locatie is mogelijk vanaf 75 euro per transport. De voorloop auto kun je op de afgesproken datum in Utrecht ophalen en aan het einde van de looptijd terugbrengen.

 

Eindafrekening van je tijdelijke auto

De eindafrekening aan het einde van het gebruik van je voorloop auto vindt als volgt plaats: standaard wordt je voorloop auto ingezet op basis van de maandprijs. Je mag de auto elke dag inleveren, met uitzondering van het weekend. De afrekening geschiedt naar rato van de gebruikte dagen.

Bekijk aanbodOntdek Private Lease

Een tijdelijke auto voor 269 euro p/mnd inclusief

  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Reparatie bij schade
  • Pechhulp