Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 32 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

De Volkswagen Up is een leuke en moderne auto, waar u comfortabel én economisch voordelig in rijdt. Met zijn compacte design is hij zeer geschikt voor stedelijke omgevingen. Maar deze auto biedt natuurlijk meer voordelen. Want met een brandstofverbruik van zo’n 4,3 liter per 100 km en met slechts 20% bijtelling, maken dat u heel voordelig rijdt. Profiteer van meer voordeel, flexibiliteit en maak u keuze uit diverse mogelijkheden.

Uitvoeringen

De Volkswagen Up is in verschillende uitvoeringen te leasen. Zo kiest u uit een drie- of vijfdeursvariant of tussen rijden op benzine of elektrisch rijden met de E-Up. De Up is bovendien een van de weinige auto’s in zijn prijsklasse waarbij u ook voor een automatische versnellingsbak kunt kiezen.

Verrassend compleet

Een Volkswagen Up leasen betekent zuinig rijden. Wist u al dat de Volkswagen Up de zuinigste niet-elektrische auto is die u kunt krijgen? Voor welke variant u ook kiest, een Volkswagen Up leasen staat gelijk aan gemak, comfort en veiligheid. Dat blijkt ook wel uit de verrassend ruime uitrusting, met onder meer tractiecontrole, ESP, airconditioning en het ingebouwde navigatiesysteem. Uw eigen muziek luisteren is ook al vanzelfsprekend, want een MP3-aansluiting behoort tot de standaarduitvoering van de Up.

Configureer een Volkswagen up!