Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 29 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Volkswagen staat bekend om degelijkheid en de bovengemiddeld goede techniek. Door aan de oude Passat nieuwe technologische hoogstandjes toe te voegen ontstaat een nieuwe Passat. Een stille, zuinige en zeer ruime auto die te boek staat als dé zakenauto bij uitstek. Heeft u interesse in de Volkswagen Passat lease auto? Bekijk dan de bovenstaande modellen en configureer deze geheel naar uw wens.

Eigenschappen Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat was altijd al een van de best verkopende modellen van Volkswagen en waarom zou je een succesnummer veranderen. Zo dachten ze er bij Volkswagen ook over en dus hebben ze de Passat verbeterd zonder de essentie van de auto te veranderen. Hierdoor ontstond de nieuwe Volkswagen Passat. De Passat van modeljaar 2011 heeft het chassis en de wielophanging overgenomen van het oude model en daar bovenop een nieuw, strakker koetswerk gebouwd. Qua interieur komt de nieuwe Passat in de buurt van het topsegment van de reislimousines . Zo beschikt deze luxe auto over een massagefunctie in de voorstoelen, stoelkoeling en stoelverwarming, sleutelvrije toegang en een radar in de neus die zorgt dat de auto automatisch de juiste afstand tot de voorganger aanhoudt.

Motoren

Dankzij de verbeterde isolatie is het nieuwe model een stuk stiller. De 2.0 liter TDI levert 140 PK/ 320 Nm in combinatie met de DSG automaat wat zorgt voor een sportieve rijervaring. Daarnaast is er ook een 1.6 TDI Bluemotion Technologie versie beschikbaar met 105 PK/ 250Nm die zuiniger is dan de 2.0 maar alsnog erg vlot aanvoelt. Al met al laat Volkswagen met de nieuwe Passat zien dat een succesnummer alsnog verbeterd kan worden. De auto is nog moderner, sportiever en veiliger dan zijn voorganger en wordt daarmee nog meer dé ideale zakenauto voor de leaserijder.

Bekijk de Volkswagen Passat lease auto hierboven en configureer hem compleet naar uw wens.

Configureer een Volkswagen Passat