De Skoda Superb Leasen? Stel zelf samen. | Justlease.nl
Justlease.nl 8.4 van 10 op basis van 38 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Skoda Superb lease richt zich op de zakelijke rijder. Door het op de markt brengen van de Skoda Superb betreedt Skoda het segment van de zakenauto’s uit het hogere segment. De Skoda Superb lease auto is het absolute topmodel van het Tsjechische Skoda. Bekijk de bovenstaande Skoda Superb lease auto’s en configureer direct uw favoriete versie.

Eigenschappen Skoda Superb

De Skoda Superb lease auto is het topmodel van Skoda. Dit is de grote en luxe broer van de Skoda Octavia, die ook steeds populairder wordt binnen het zakelijke rijders-segment. Wie in de Skoda Superb stapt, merkt direct de zee van ruimte die deze auto biedt. Zowel voor- als achterin kunnen de volwassenen riant zitten. Ook de afwerking en de gebruikte materialen aan de binnenkant laten zien dat dit een auto is die serieus wil concurreren met de overige auto’s binnen dit topsegment. De rijeigenschappen zijn goed. De auto is stil en comfortabel en rijdt als een gemiddelde zakenauto. Daarnaast heeft de auto een goede wegligging en u heeft niet snel het gevoel dat u de grens overschrijdt.

Bent u geïnteresseerd in een Skoda Superb lease auto? Bekijk de bovenstaande versies die u direct naar wens kunt configureren.

Configureer een Skoda Superb