Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 32 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Wilt u zuinig, comfortabel en milieubewust rijden, tegen weinig kosten? Kies dan voor het leasen van de Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition bij Justlease.nl. Deze plug-in hybride combineert de Japanse sportiviteit aan een strak design, waarbij u de keuze hebt tussen elektrisch rijden en rijden op benzine. Een Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition bestelt u snel en eenvoudig online bij Justlease.nl.

De Mitsubishi Outlander PHEV Executive is zuinig en comfortabel

De Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition heeft 5 zitplaatsen en is standaard voorzien van airbags, airconditioning, navigatie, audiosysteem met touchscreen, Bluetooth, achteruitrijdcamera, cruise control, HID-koplampen en 18-inch lichtmetalen velgen. Deze compacte SUV is uitgerust met twee elektromotoren en een benzinemotor. De bijzonder zuinige plug-in hybride auto verbruikt nog geen 2 liter per 100 kilometer. De Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition is ook voordelig voor uw portemonnee. Als zakelijke rijder betaalt u slechts 7% bijtelling. Bovendien is deze sportieve Mitsubishi BMP en wegenbelastingvrij.

De hybride Outlander heeft een flinke actieradius en is snel opgeladen

De Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition heeft met ruim 800 kilometer – gecombineerd elektrisch en benzine – een flinke actieradius. Om zoveel mogelijk kilometers op de elektromotor te kunnen maken, is het van belang om de accu regelmatig in het stopcontact op te laden. U kunt tot 125 km/u puur elektrisch rijden.

Met de Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition maakt u bij Justlease.nl een uitstekende, voordelige en milieubewuste keuze. Het is efficiënt rijden met deze plug-in hybride, die door de elektromotoren zeer stil rijdt. Met meer dan 40 jaar ervaring is Justlease.nl uw snelste weg naar de Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition. Kies daarom voor Justlease. Met onze scherpe tarieven en hoge serviceniveau, heeft u gegarandeerd de beste deal. Door ons grote assortiment en het online bestelgemak bent u verzekerd van een snelle levering.

Configureer een Mitsubishi Outlander