Justlease.nl 8.7 van 10 op basis van 29 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Een Ford Focus is een functionele, betrouwbare en comfortabele auto die voorzien is van de laatste technologische snufjes. Deze stijlvolle allrounder ziet er bovendien mooi uit en verbruikt door de energiezuinige motor weinig benzine. Of u nu korte of lange afstanden zakelijk moet rijden, het is zeer aantrekkelijk om een Ford Focus te leasen.

Uitstekende rijeigenschappen en betrouwbare wegligging

De sportieve Ford Focus staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen. De verbeterde wielophanging en vernieuwde elektrische stuurbekrachtiging zorgen voor een perfecte wegligging en nauwkeurige bochtenhandling. De hoge technische veiligheidsnormen vertalen zich in een goede rijstabiliteit en snelle stuurrespons. Het interieur van de auto straalt door het gebruik van chroom en kunststof een hoge kwaliteit uit. De afwerking is zeer mooi.

Ford Focus heeft vele handige en veilige opties

De populaire middenklasser heeft diverse handige en veiligheidsbevorderende opties. Naast ABS, tractiecontrole en volautomatische airconditioning heeft de nieuwe Ford Focus radargestuurde cruise-control en Hill Start Assist, oftewel het eenvoudig wegrijden op hellingen. Het Active City Stop zorgt ervoor dat de auto bij een snelheid onder de 30 km/u automatisch afremt voor obstakels op het wegdek. Met Speed Sign recognition registreert een camera in de Ford Focus de snelheidsborden, om deze vervolgens op het dashbord te vertonen. Zo weet u precies hoe hard u mag rijden. Handig is ook dat de auto door Active Park Assist feilloos geparkeerd kan worden. U hoeft alleen een beetje gas te geven en te remmen.

Een energiezuinige Ford Focus leasen is een goede keuze

De Ford Focus sedan, hatchback of stationwagen is uitgerust met een nieuwe 1,6 liter EcoBoost turbomotor, met 150 of 182 pk. Het motorvermogen zorgt ook bij hoge snelheden voor een uitstekende acceleratie. De Ford Focus heeft dankzij de krachtige EcoBoost benzinemotor een lage netto bijtelling. Een Ford Focus leasen is daarmee een uitstekende, veilige en voordelige keuze.

Configureer een Ford Focus