Justlease.nl 8.6 van 10 op basis van 20 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Ford C-Max lease is er voor de leaserijder die zoekt naar een ruime, moderne auto met een excellente wegligging en een sterke, zuinige motor. Deze eigenzinnige MPV laat zien dat vorm niet ten koste hoeft te gaan van functie, want behalve het feit dat de Ford C-Max lease auto ontzettend ruim is ziet hij er ook nog eens verrassend elegant uit. Heeft u interesse in Ford C-Max lease? In bovenstaand overzicht vindt u verschillende Ford C-Max lease auto’s die u direct naar wens kunt configureren.

Eigenschappen Ford C-Max

De Ford C-Max lease auto is ideaal voor de leaserijder die graag een zeer ruime personenauto wil rijden. Deze krachtige MPV is uitgerust met de meest moderne technologie, zo biedt de C-Max opties als: dodehoek detectie, een elektrische bedienbare achterklep, automatische parkeerfunctie, een parkeercamera en een audiosysteem van Sony.
Het uiterlijk van de Ford C-Max lease auto is elegant, de lijnen zijn rond en zacht waardoor de auto al vanaf de buitenkant een gevoel van rust uitstraalt. Het gevoel van rust gaat verder in het interieur, waar comfort en ruimte duidelijk prioriteit hebben. Dankzij de eenvoudig verstelbare stoelen is er voor elke passagier een zeer comfortabele zithouding te vinden en ook beschikt iedereen over een zee van hoofd en beenruimte.

Motoren

De 1.6 Ecoboost benzinemotor is stil en levert, net als een dieselmotor, al vanaf lage toeren veel trekkracht terwijl er een verbruik van 1 op 19 kan worden behaald. Waar andere MPV’s wat stug kunnen overkomen, zorgt de Ford C-Max lease auto juist voor een grote dosis plezier tijdens het rijden. Het weggedrag doet aan als die van een normale personenauto wat zorgt voor een fantastische combinatie van rijgedrag, ruimte en comfort.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een Ford C-Max lease auto kunt u in bovenstaand overzicht direct uw favoriete lease auto configureren.

Configureer een Ford C-Max