Justlease.nl 8.6 van 10 op basis van 22 beoordelingen.
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Wilt u uitpakken? Dat moet u een Fiat 500 leasen. Een klassiek model, nu uitgegroeid tot een designtopper. Maar hip design is niet de enige reden waarom u voor deze auto moet kiezen.

Ruimte, design en veiligheid


Wat dacht u van ongeëvenaarde veiligheidsopties? Bij een Fiat 500 heeft u zeven airbags. Ongezien in zijn categorie. Hij kreeg dan ook vijf sterren op de EuroNCAPTestComfort-crashtests. Ruimte kan ook een reden zijn om de Fiat 500 te leasen. U zou het niet zeggen maar de auto biedt plaats aan vier personen.

Oog voor detail

Het zijn de details in stijl die het verschil maken. Uw stijl, want u kunt de Fiat 500 leasen in 500.000personalisaties en 12 kleuren. U moet Fiat 500 leasen als u oog hebt voor bijzondere dingen zoals het vintage stuurwiel of retro wieldoppen. Kies voor de 500 als u een pittige en krachtige auto wenst: zijn topsnelheid is 182 km per uur op de 1,4 liter. Kies voor de Fiat 500 als u een auto wilt die met de natuur en milieu in het achterhoofd is ontworpen.

Stadsauto

De 500 is perfecte stadsauto. U kunt de Fiat 500 bestellen in vijf verschillende motorversies. Onze voordelige prijzen en het online bestelgemak doen de rest!

Configureer een Fiat 500