Google+
Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 21:00
030 - 850 1500
Sorteer Prijs Naam
Mail a friend
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Volvo V40 Auto Lease

De Volvo V40 is een van de nieuwste modellen gemaakt door Volvo. Zoals elke Volvo staan de bestuurder en passagiers centraal. Veiligheid is het codewoord, de uitvoering daarvan is zeker elegant te noemen. De Volvo V40 is een premium hatchback en zeer voordelig door zijn lage bijtelling. Door het leveren van een start-stopsysteem op alle motoren valt de V40 in de 14%-bijtellingscategorie.

Standaard opties
De standaarduitrusting van de Volvo V40 is al erg uitgebreid. Zo krijgt u altijd de beschikking over airconditioning, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en Hill Start Assist, een functie waarmee uw V40 niet wegrolt als u stilstaat op een helling. Niet geheel onbelangrijk is de boordcomputer, waarmee u zeker weet hoe lang u nog op uw tank kan rijden, alsmede de elektrische ramen voor én achter. Ook allemaal standaard bij uw Volvo V40!

Specificaties
Volvo staat al sinds jaar en dag bekend als een veiligheidsexpert. Veel veiligheidstechnieken die we tegenwoordig nog gebruiken zijn ontwikkeld op basis van producten van Volvo. Alle modellen van Volvo staan bekend als zeer degelijk. De Volvo V40 doet daar nog een schepje bovenop. Zo is de V40 de eerste auto ter wereld die voorzien is van een voetgangersairbag, een airbag waarmee, in geval een botsing met een fietser of voetganger, de klap voor het slachtoffer wordt opgevangen. Ook beschikt uw V40 altijd over het City Safety systeem, waarmee de auto in het geval van een dreigend ongeluk, zichzelf compleet afremt. Qua motorisering heeft u bij Justlease.nl uit vele motoren van Volvo, van de zeer zuinige 14-procenter D2 diesel met 115 pk, tot de supersnelle T5 benzinemotor met maar liefst 254 pk. Alle motoren zijn, zoals een echte Volvo betaamd, natuurlijk erg betrouwbaar!

Daarom Justlease.nl

  • Betrouwbaar
  • Scherp lease tarief
  • Transparante kostenopbouw
  • Flexibel contract
  • Direct rijden met voorraadauto’s
  • 120 medewerkers staan voor u klaar

Volvo V40 Lease

Design
De Volvo V40 ademt Zweeds design. De cockpit is gebouwd rondom de bestuurder en zit simpel en doeltreffend in elkaar. Een overzichtelijk instrumentenpaneel geeft u informatie over de Volvo V40. Het exterieur van de auto is niet zo zeer opvallend, maar zit wel erg goed in elkaar. Knap is het feit dat Volvo de V40 een klassieke Volvo neus heeft weten te geven, maar toch ook moderne eigenschappen, zoals veel rondingen, heeft weten te verwerken in het design.

Lease de Volvo V40 »

Wat biedt Justlease.nl?

Onderhoudsmanagement

Onderhoudsmanagement
Mogelijkheid tot volledig uitbesteden

Onderhoudsmanagement

Schade 24/7
Onze experts staan altijd voor u gereed

Onderhoudsmanagement

Pechhulp 24/7
Ons team zorgt dat u snel weer op de weg bent

Onderhoudsmanagement

Onderhoud & Reparatie
U kunt direct bij een merkdealer terecht

Onderhoudsmanagement

Leaselounge
Beheren van formulieren en gegevens

Onderhoudsmanagement

Mobiele app
Het op locatie kunnen melden van schade

Heeft u tijdens het vergelijken vragen of ziet u verschillen?
Wij staan direct voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!

E-mail: info@justlease.nl 030 – 850 15 00 Chat


 
Justlease
10