Google+

De Justlease.nl lease modellen

Sorteer op Prijs Naam
12 24 36 per pagina
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.
Sorteer op Prijs Naam
12 24 36 per pagina

Bij Volvo auto lease kiest u voor een auto die naast uitstraling en praktisch nut een ander belangrijk aspect heeft, namelijk: veiligheid! Volvo heeft veiligheid hoog in het vaandel voor u en uw medepassagiers. Bovendien vindt u bij Justlease.nl Volvo modellen die scherp geprijsd zijn. Klik hier om direct uw nieuwe Volvo lease auto te configureren.

Meer over Volvo

Volvo logo

  • Volvo, for life.
  • De naam Volvo is afgeleid van het Latijnse woord volvere, wat betekent: ik rol.
  •  In 1959 introduceert Volvo als eerste de driepuntsgordel.
  • Het hoofdkantoor van Volvo staat in Göteborg, Zweden.
  • Het verkoop- en servicenetwerk van Volvo Cars beslaat ongeveer 100 landen en bestaat uit zo’n 2.400 verkooppunten en garages over de hele wereld.De geschiedenis van Volvo

Volvo is ontstaan vanuit de in 1907 opgerichte kogellagerfabrikant AB Svenska Kullager Fabriken dat opgericht werd door Sven Wingquist. Zeven jaar na de oprichting werd Björn Prytz namens SKF naar de VS gestuurd om te onderzoeken of goedkope kogellagers onder de naam Volvo een levenskans had. Dat leek zo te zijn want op 11 mei 1915 werd Volvo als merknaam geregistreerd. Later, na een overname van NKA, een andere kogellagerfabrikant, kwam `Volvo’ op de plank te liggen omdat het openbreken van de Amerikaanse markt niet haalbaar bleek te zijn. Volvo leefde voort als `papieren’bedrijf.

Het kapitaal van SKF, het `papierbedrijf’ Volvo en een leegstaande fabriek van het overgenomen NKA resulteerden in 1927 tot het op de markt brengen van de eerste Volvo personenauto. Hiervoor waren Assar Gabrielsson en Gustaf Larson de drijvende krachten. Onder hun leiding groeide Volvo gestaag. De echte groei van Volvo werd pas in 1956 gerealiseerd door het aantreden van Gunnar Engellau.

In 1998 besloot Volvo de personenwagendivisie te verkopen omdat ze een betrekkelijk kleine speler waren op de personenwagenmarkt. Volvo Cars werd in 1999 overgenomen door Ford. Ruim 10 jaar later heroverwoog Ford haar toekomstplannen met Volvo en besloot uiteindelijk te verkopen. Nu is Volvo Cars in handen van het Chinese bedrijf Geely.

Volvo van nu

Volvo staat al vele jaren bekend om haar geboden veiligheid. Dit is een belangrijke kernwaarde. Alle huidige modellen van Volvo die door EuroNCAP zijn getest hebben 5-sterren behaald. Met een ruim aanbod aan modellen, waaronder de Volvo C30 en de Volvo V60, biedt Volvo voor elke lease rijder een passende auto.

Volvo in de toekomst

Volvo hybridHet milieu dwingt Volvo om innovatief te zijn. Zo zijn ze gaan zoeken naar milieuvriendelijke toepassingen zonder compromissen te sluiten wat betreft veiligheid en rijplezier. Zo kwam Volvo  met de eerste diesel plug-in hybrid ter wereld en de eerste volledige elektrische auto is op komst. Wanneer u milieuvriendelijk leasen belangrijk vindt, is Volvo auto lease een uitstekende keuze.


Volvo is een merk dat, zeker betreft veiligheid, een uitstekende keuze zal zijn voor u als lease rijder. Heeft u interesse in een Volvo lease auto? Op Justlease.nl kunt u verschillende autolease modellen direct configureren.

Heeft u vragen over Volvo lease?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00.

U kunt ons ook via onze online chat bereiken.

030 - 850 1500

Contact opnemen

 
Justlease
10