Google+
Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 21:00
030 - 850 1500
G
150 pk

Volkswagen up! lease

Mail a friend
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.
Bezig met ophalen van resultaten, een ogenblik a.u.b.

Volkswagen Up! lease: eenvoud verheven tot een kunst

Bent u op zoek naar een kleine comfortabele auto die ook uiterst vriendelijk voor de portemonnee is? Kijk dan eens naar Volkswagen Up lease, waar economisch rijden en comfort gebundeld zijn in een leuke auto. Heeft u interesse in Volkswagen Up lease? In bovenstaand overzicht vindt u verschillende Volkswagen Up lease auto’s die u direct naar wens kunt configureren.


Mogelijke opties Volkswagen UpVolkswagen Up exterieur

  • ABS
  • Tractiecontrole
  • ESP
  • Airconditioning
  • Custom Navigatie systeem
  • Elektrisch bedienbare ruiten


Eigenschappen Volkswagen UpVolkswagen Up lease is ideaal voor de leaserijder die graag in een zuinige, kleine auto wil rijden, maar dat niet ten koste van rijkwaliteit en comfort wil laten gaan. De Volkswagen Up lease auto is beschikbaar als 3- en 5-deurs model waarbij de 5-deurs iets langer en groter lijkt dan de 3-deurs, maar de betere bereikbaarheid van de achterbank eigenlijk het enige verschil is.

Het interieur van de Up is simpel, maar zeker niet spartaans. Het minimalistische design zorgt er voor dat de auto genoeg ruimte heeft om comfortabel te zitten. Optioneel is een speciaal voor de Up ontworpen navigatiesysteem, terwijl andere snufjes zoals een MP3 aansluiting en ABS standaard zijn. Een radarsysteem in de neus van de Volkswagen Up zorgt ervoor dat deze lease auto in de stad automatisch kan remmen om eventuele botsingen te voorkomen. Erg handig in drukke steden!

Volkswagen Touran interieurDe Up heeft mogelijkheid tot een handgeschakelde of een automatische versnellingsbak, wat een vernieuwende factor is voor een auto van deze prijsklasse. Zowel handgeschakeld als automatisch rijdt de Up zeer zuinig en is een verbruik van 4.3 liter op de 100 kilometer makkelijk haalbaar. Voor een auto met een 69 pk sterke motor rijdt de Volkswagen Up verrassend soepel en manoeuvreert zich met eenvoud door het verkeer. Zowel voor stadsgebruik als snelwegverkeer is de Up een verstandige en vooral leuke keuze!
Wanneer u geïnteresseerd bent in een Volkswagen Up lease auto kunt u in bovenstaand overzicht direct uw favoriete lease auto configureren.


 
Justlease
10