Google+

De Justlease.nl lease modellen

Sorteer op Prijs Naam
12 24 36 per pagina
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.
Sorteer op Prijs Naam
12 24 36 per pagina

Wanneer u voor een lease auto van Volkswagen kiest, kiest u voor een betrouwbare auto. Volkswagen  auto lease biedt een ruim aanbod aan modellen. Bovendien rijdt u met een Volkswagen lease auto van Justlease.nl tegen scherpe tarieven.

Meer over Volkswagen

Volkswagen logo

  • Volkswagen, DAS AUTO.
  • In 1950 had Volkswagen al 100.000 Kevers gebouwd.
  • In 1955 is de miljoenste volkswagen een feit.
  • In Dresden wordt in 1999 gestart met de bouw van de glazen fabriek. Dit is de ‘kraamkamer’ van de Volkswagen Phaeton.
  • Het hoofdkantoor van Volkswagen staat in Wolfsburg, Duitsland.
  • Het logo van volkswagen is een combinatie van een V & W boven elkaar.

De geschiedenis van Volkswagen

Het begon voor Volkswagen allemaal in 1922, toen Ferdinand Porsche het idee had om een goedkope auto te bouwen. Echter had niemand hier interesse in, zelfs zijn toenmalige werkgever Austro-Daimler niet. Hij heeft het daarna nog geprobeerd bij NSU en Zündapp en kreeg het voor elkaar dat er een aantal prototypes werden gebouwd. In 1934 begon Ferdinand Porsche voor zichzelf en kreeg de opdracht van Adolf Hitler om een auto te bouwen voor het volk. Hij had zijn plannen voor de auto al ruime tijd klaar en de auto werd in productie genomen. De Volkswagen, in het kort VW, Kever was geboren. Hitler gaf zijn ‘Arbeitsfront’ de opdracht een fabriek te bouwen midden in Duitsland, bij Fallersleben. Rondom de fabriek zou een stad verrijzen voor de fabrieksarbeiders en hun gezinnen. Deze stad werd KdF-stadt genoemd. Later, na de Tweede Wereldoorlog, werd dit Wolfsburg. Dit is nu nog steeds een hele belangrijke stad voor Volkswagen.

Volkswagen van nu

Volkswagen Up!Volkswagen heeft een zeer ruim aanbod aan modellen. Zo zijn er Volkswagen lease auto`s in diverse klassen. Het begint bij de Volkswagen up! Die klein van stuk is maar vol ijzersterke troeven. Een daarvan is de uitstoot. De up! heeft de laagste uitstoot van alle niet elektrische auto`s. Aan de andere kant van het modellenprogramma bevinden zich de Volkswagen Touareg en de Volkswagen Phaeton . De laatst genoemde is uitermate geschikt als directie auto. Tussen deze uitersten bevinden zich de modellen als de  Volkswagen Golf en de Volkswagen Passat. Beide zijn zeer populaire auto`s.

Volkswagen in de toekomst

Met slimme innovaties als lane assist, adaptive cruisecontrol, park assist en DSG laat Volkswagen zien dat ze constant bezig zijn met vernieuwingen die het rijden prettiger en veiliger maken. Daarnaast weet Volkswagen uit motoren met een kleinere inhoud steeds meer vermogen te realiseren. Dit doen zij onder de noemer Blue Motion Technologies. Dit geeft aan dat Volkswagen in de toekomst op zoek gaat naar zuinige motoren voor haar autoprogramma.

Heeft u interesse gekregen in een lease auto van Volkswagen? Bij Justlease.nl vindt u een ruim aanbod aan autolease modellen welke u hier direct kunt configureren.

Heeft u vragen over Volkswagen lease?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00.

U kunt ons ook via onze online chat bereiken.

030 - 850 1500

Contact opnemen

 
Justlease
10