Google+
Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 21:00
030 - 850 1500
Sorteer Prijs Naam
Mail a friend
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

De Golf is één van de iconen, zo niet hét icoon, van Volkswagen. Al vanaf het begin is de Golf betrouwbaar, zuinig, praktisch én ook nog eens een auto waarmee je fatsoenlijk voor de dag kan komen. Recent heeft Volkswagen de Golf flink vernieuwd en daarmee is de Golf moderner dan ooit. De vorige Golf was al bijna niet meer te verbeteren, maar het nieuwe model is toch nog verfijnder en is daarmee nog meer zakelijk verantwoord. Representatief voor de dag komen zit in de genen van de Golf en daarom een uitstekende keus voor u, als klant van Justlease ONE.

De nieuwe Volkswagen Golf is in de basis al rijk uitgerust, maar speciaal voor onze ONE klanten hebben wij een extra comfortabele Golf klaarstaan. U krijgt bij ons altijd het Comfortline pakket, wat u voorziet van, u raadt het, al het comfort dat u mag verwachten van een echte Golf. Zo krijgt u altijd volautomatische airconditioning, cruise control én lichtmetalen velgen bij uw nieuwe Golf. Daarbij krijgt u, als Justlease ONE klant, van ons het zogenaamde ‘Executive pakket’ standaard in de Golf. Dit betekent onder meer een ingebouwd navigatiesysteem met touchscreen, zodat u nooit de weg naar uw klant kwijtraakt.

Wij bij Justlease.nl bedienen onze klanten graag met optimale service, flexibiliteit én een scherpe prijs. Dat betekent niet alleen een extra laag leasetarief voor de Golf, maar ook altijd een Golf met 14 procent bijtelling. Onze Golf wordt altijd geleverd met de 110 PK sterke 1.6 TDI Bluemotion dieselmotor. Dat betekent niet alleen een betrouwbare Duitse motor, maar ook een motor met pit én zuinigheid, waardoor u profiteert van substantieel fiscaal voordeel.

Een scherpe prijs speciaal voor de flexibele, zakelijke rijder voor een auto speciaal voor de zakelijke rijder. Een veel betere deal dan dat is moeilijk te vinden!

Kies voor flexibiliteit, kies voor de Volkswagen Golf bij Justlease ONE.


 
Justlease
10