Google+
Direct hulp of advies nodig? Bel onze lease experts op werkdagen tussen 08:00 en 21:00 uur. 030 - 850 1500
G
150 pk

Skoda Superb lease

Mail a friend
*)
Bezig met ophalen van resultaten, een ogenblik a.u.b.

Skoda Superb Combi lease: een auto die zich laat gelden binnen het zakelijke segment

Wanneer u kiest voor Skoda Superb Combi lease, kiest u voor een auto die zich qua grote kan meten met het absolute topsegment tegen de fractie van de prijs van die auto`s. De Superb Combi biedt namelijk enorm veel ruimte aan haar passagiers. Bekijk nu het bovenstaande overzicht. U kunt dan direct uw favoriete Skoda Superb Combi lease auto configureren.

Mogelijke opties Skoda Superb Combi

 

  • AirconditioningSkoda Superb Combi exterieur
  • Tractiecontrole
  • ABS
  • ESP (elektronisch stbiliteits programma)
  • Elektrisch bedienbaar schuif- kanteldak
  • Elektrisch te openen achterklep
  • Scheidingsnet bagageruimte

 

Eigenschappen Skoda Superb Combi

De Skoda Superb Combi wordt veelal geleast om zijn ruimte. Die is in deze auto volop aanwezig. Dit is duidelijk de grote broer van de Skoda Octavia Combi. Zowel de bestuurder als de passagiers hebben meer dan voldoende ruimte in deze auto. Daarnaast is er nog de mogelijkheid een flinke hoeveelheid bagage mee te nemen, namelijk tot 1.835 liter. Optioneel is de automatische achterklep. Verder is er veel verlichting in de bagageruimte, wat handig is bij het in en uitladen in het donker.
Het interieur heeft een mooie uitstraling en is netjes afgewerkt, echter is dit niet vergelijkbaar met de interieurs van auto`s uit het topsegment. Op motorisch gebied is de Skoda Superb Combi interieurSkoda Superb Combi leverbaar vanaf een 1.4 TSI motor. Dat lijkt weinig maar in de praktijk is dit voldoende en daarbij erg zuinig. Ook het weggedrag van Skoda Superb Combi is prettig. Oneffenheden worden moeiteloos gladgestreken en toch rijdt de auto niet zweverig. Al deze eigenschappen maken de keuze voor deze auto logisch.

Heeft u interesse in Skoda Superb Combi auto lease? Bovenstaande Skoda Superb Combi lease auto`s kunt u direct naar uw wens configureren.

 
Justlease
10