Google+

De Justlease.nl lease modellen

Sorteer op Prijs Naam
12 24 36 per pagina
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.
Sorteer op Prijs Naam
12 24 36 per pagina

Achter het stuur van de nieuwe SEAT lease auto is niet zomaar een ritje maar een ervaring. Met een ruim aanbod modellen biedt SEAT auto lease voor ieder wat wils. Neem hier een kijkje en configureer direct uw SEAT lease auto.

Meer over SEATSEAT logo />

 

  • SEAT: Enyoneering!
  • Het logo van SEAT is herkenbaar aan de grote letter S die in het midden twee keer onderbroken wordt door horizontale lijnen.
  • SEAT is een onderdeel van de Volkswagen Group.
  • Het hoofdkantoor van SEAT staat in Martorell, Spanje.
  • De naam SEAT is een afkorting voor Sociedad Española de Automóviles de Turismo.

 

De geschiedenis van SEAT

Sociedad Española de Automóviles de Turismo, S.A werd in 1950 opricht door Instituto Nacional de Industria waarna de eerste auto, de SEAT 1400, in 1953 van de band rolde. Deze auto werd geproduceerd in de Zona Franca-fabriek in Barcelona. Deze auto had een topsnelheid van 120 km/h en bleef tot 1964 in productie. Daarna heeft SEAT tot 1986 meerdere auto`s gebouwd onder de licentie van Fiat waaronder de SEAT 600. In 1984 bracht het merk de SEAT Ibiza op de markt. Dit was de eerste auto die onafhankelijk door SEAT werd gebouwd. Deze auto werd een enorm succes voor het merk. Deze zelfstandigheid was echter van korte duur want in 1986 nam de Volkswagen Group 51% van de aandelen over en in 1990 werd dit 99,99%. Deze overname werd ook zichtbaar in een aantal modellen zoals bij de SEAT Alhambra, die bijna gelijk is aan de Volkswagen Sharan. Daarnaast blijft het merk ook zijn eigen identiteit behouden met de SEAT Ibiza, die nog steeds populair is.

SEAT van nu

SEAT biedt momenteel acht lease auto modellen. De nieuwste telg in de SEAT familie is de compacte SEAT Mii, een ware `citycar’ waarmee het makkelijk is te manoeuvreren binnen de stad. Voor de grotere gezinnen biedt SEAT de SEAT Alhambra. Deze ruime auto biedt plaats aan 7 personen. Daarnaast wordt er door veel mensen gekozen voor de nog altijd populaire SEAT Ibiza.

SEAT in de toekomst

Seat IBE conceptMet de onthulling van de SEAT IBE laat het merk zien welke richting het op wil in de toekomst. De IBE is een volledig elektrische auto en laat de betrokkenheid van SEAT zien met het milieu. Qua design laat het merk zien dat de komende modellen vernieuwd worden maar toch de karakteristieke lijnen van SEAT behouden.Heeft u interesse in een SEAT lease auto? Klik hier om het aanbod SEAT auto lease modellen te zien. U kunt direct aan de slag met de configuratie van uw toekomstige lease auto.

Heeft u vragen over SEAT lease?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00.

U kunt ons ook via onze online chat bereiken.

030 - 850 1500

Contact opnemen

 
Justlease
10