Google+
Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 21:00
030 - 850 1500
Sorteer Prijs Naam
Mail a friend
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

Renault Clio (5 deurs HB)

In stijl rondrijden wil iedereen en nu kan iedereen dat ook met de nieuwe Renault Clio. De populaire B-segmenter van Renault is vernieuwd en, zoals een echte Renault betaamt, beter dan ooit tevoren. Nog hipper, meer moderne technologie en zuinige motoren maakt de nieuwe Renault Clio toekomstbestendig voor de privé én zakelijke rijder.

Ook bij Justlease ONE hebben wij de Renault Clio en, nu speciaal voor onze ONE klanten, hebben wij een extra comfortabele uitvoering, waarmee u in stijl naar kantoor, naar de klant en naar huis rijdt. Bij zowel de benzine als de dieselmotor krijgt u het meeste luxe pakket van de Clio, het Dynamique pakket, van ons mee. Dit pakket heeft onder meer een vierspeaker audio systeem met touchscreen, met leder bekleed stuurwiel en 16 inch lichtmetalen velgen, zodat u comfortabel en representatief van A naar B komt.

Bij Justlease ONE zorgen wij voor de beste service, met een flexibel contract en een scherpe prijs. Naast een laag leasetarief, vanaf 379 euro per maand voor de Clio, bieden wij u de vrijheid om te kiezen uit een diesel of een benzinemotor die allebei in de 14 procent bijtellingscategorie vallen. Zowel 0.9 TCe benzinemotor als de 1.2 dCi leveren maar liefst 90 pk, meer dan voldoende om goed mee vooruit te komen in het dagelijks verkeer.

In stijl rondrijden met de zekerheid van een flexibel contract. Zulke deals zijn er niet veel!

Kies voor flexibiliteit, kies voor de Renault Clio bij Justlease ONE.


 
Justlease
10