Google+

De Justlease.nl lease modellen

12 24 36 per pagina
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.
12 24 36 per pagina

Heeft u bij de keuze van een nieuwe lease auto uw oog laten vallen op een Honda? Dan bent u verzekerd van een betrouwbare auto van goede kwaliteit. Honda is vooruitstrevend in het toepassen van nieuwe technieken in haar auto’s. Het Japanse innovatieve karakter van het bedrijf zorgt er voor dat veel mensen kiezen voor Honda lease.

Meer over Honda

Honda logo

  • De slogan van Honda luidt: The Power of Dreams.
  • Honda is erg actief op racegebied.
  • Met ongeveer 140 productievestigingen in 28 landen is het een wereldspeler.
  • Zeer innovatief merk, sinds 2006 ook actief in de luchtvaart.
  • Honda produceert ook motorfietsen (zelfs met airbag.)

 

De geschiedenis van Honda

Het bedrijf Honda is gestart in 1948 in de Japanse plaats Hamamatsu. Het is vernoemd naar de oprichter Soichiro Honda. In het begin hield Honda zich vooral bezig met de productie van losse motoren. Deze werden gebruikt op fietsen. Snel daarna startte Honda met het bouwen van motorfietsen. De link naar auto’s werd gelegd in de jaren 60. De positie van grootste fabrikant van motoren heeft Honda stevig in handen. Wat betreft auto’s gaat het ook erg goed, 2 jaar geleden verkocht men in één jaar 250 miljoen Honda’s.

Honda van nu

Honda houdt zich bezig met schoner rijden om het milieu te beschermen. Honda probeert mensen ervan bewust te maken dat wij zuiniger moeten omgaan met onze grondstoffen, zodat we er later ook nog profijt van hebben. Elektrisch rijden kan met de Honda Civic en de Insight.

Honda in de toekomst

Honda conceptHonda staat bekend als een innovatief bedrijf. Het is actief op gebieden als motorsport, de luchtvaart en de autobranche. Veiligheid en milieu zijn belangrijk en deze lijn willen zij in de toekomst doortrekken. De verdere ontwikkeling van de brandstofcel zodat auto’s geen enkele schadelijke stoffen meer uitstoten staat hoog op de agenda. Leaserijders zijn veel op de weg en Honda wil er voor zorgen dat deze kilometers niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook is Honda bezig met de ontwikkeling van AMISO, een robot die de mens en de maatschappij moet helpen in de toekomst. Ontwikkelingen van deze robot zullen op den duur ook terug te zien zijn in de auto’s van Honda.Honda Lease? De Japanse auto’s zijn steeds meer gewild als lease auto door het duurzame en zuinige karakter. Vindt u innovatie ook zo belangrijk? Kijk dan op Justlease.nl of stel uw Honda samen!

Heeft u vragen over Honda lease?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00.

U kunt ons ook via onze online chat bereiken.

030 - 850 1500

Contact opnemen

 
Justlease
10