Justlease
10
Google+
  • Brandstof
  • Transmissie
  • Motorinhoud
  • Energielabel
  • Contractopties
A+++ t/m G
Meer contractopties Assurantie, Hulpverlening, Vervangend vervoer...
*) Let op: Bij een contractsduur van minder dan 24 maanden is de leaseprijs onder voorbehoud. Uw leaseadviseur zal u informeren over de definitieve prijs.

De Citroën DS4 lease auto is een opvallende verschijning. De Citroën DS4 lease auto is een unieke auto. De schuine daklijn geeft het gevoel van een coupe, hij heeft het praktische van een hatchback terwijl het opgepompte uiterlijk doet vermoeden dat het een SUV betreft. Bent u geïnteresseerd in Citroën DS4 lease? In bovenstaand overzicht kunt u direct uw favoriete Citroën DS4 lease auto configureren en bestellen.

Eigenschappen Citroën DS4

De Citroën DS4 lease auto is uniek in zijn soort. Door de combinatie van de daklijn en de vorm van het koetswerk is het lastig te bepalen in welke categorie deze auto thuis hoort. Binnen in de auto is de zitpositie hoog. Dat geeft u als bestuurder het gevoel een SUV te rijden. Voorin is er genoeg ruimte, achterin de auto is het compact. De afwerking en gebruikte materialen van het interieur geven de auto een heel eigenzinnig karakter. Alles is fraai afgewerkt en er is gebruik gemaakt van leuke details in stiksels en verlichting.De rijeigenschappen van de Citroën DS4 lease auto zijn uitermate goed. Verwacht in deze auto niet veel comfort. Door de stugge vering beleefd u het rijden des te meer. De DS4 is een echte rijdersauto. De auto bijt zich vast in scherpe bochten en de grens wordt daarbij niet snel overschreden.

Heeft u interesse in Citroën DS4 lease? Bovenstaand overzicht geeft de verschillende Citroën DS4 lease auto’s weer die u direct kunt configureren.

Configureer een Citroën DS4